Hopp til hovedinnhold

En vinterdag i skogen

Hestekjøring, arbeid i skogen, lek og moro for barnehagene. Bli med å opplev skogsarbeid på gamlemåten. En dag barna sent glemmer.

Målgruppe: Barnehagen 

Dato: 10. februar 2025

Varighet: kl. 10.00 – 13.00

Pris: kr 60,- per barn, kommuneavtaler gjelder.


Vi inviterer alle barnehagebarn til en dag i skogen med tømmerdrift som i gamle dager.

"Skogsarbeiderne” starter arbeidsdagen i skogen kl. 10.00, og da er det sikkert lurt at ungene er på plass så tidlig som mulig slik at de får med seg det meste som skjer. Ungene skal jo være med og hjelpe til! Hestekarene er også på plass, og som tidligere får ungene være med på tømmerlasset.


Arrangementet foregår på Prestøya, og noen av koiene vil være åpne og oppfyrt slik at ungene kan kose seg med nistematen ved bålet. Vi vil som vanlig også servere litt varm drikke til ungene. Arrangementet varer til kl. 13.00, og dere velger selv hvor lenge dere vil være her. Vi må be dere om å melde dere på i god tid på forhånd, slik at vi vet hvor mange som kommer.

Sørg for at ungene er godt kledd, for alt foregår utendørs. Museet er imidlertid åpent, slik at de som ønsker det kan gå inn for å varme seg – eller se litt på utstillingene inne. Hvis snøforholdene blir bra, vil vi også ha en akebakke slik at ungene får rørt litt på seg. Vi har små akebrett til utlån.


For ytterligere informasjon kontakt oss på e-post: skole@annomuseum.no, eller på telefon 480 73 511.

Museum24:Portal - 2024.05.28
Grunnstilsett-versjon: 2