Hopp til hovedinnhold

Standstyper og priser

Her finner du informasjon om standstyper, samt informasjon om priser, påmeldingsavgift og standsleie.

Bildet  fra brannvaktstårnet på Norsk skogmuseum, under de Nordiske jakt og fiskedager. Viser folkehavet og utstillingsområdet med telt

Friland

På Friland etablerer man sin egen stand. Variasjonsmulighetene er mange. Frilandsområdet er delt inn i tre soner med differensiert pris. Stands på Friland har gressdekke og dybde 7 meter. Størrelse på stand er fra 49 m2. Avhengig av hvor du blir plassert er prisen fra kr 260 – kr 310 per m2.

 

Låverekka/stabbursrekke

Låverekka/Stabbursrekka har dybde intill 4 meter langs vei, og koster fra kr 480 per m2.

Magasinhallen

magasinhall tilbys stands både inne under tak i trebygning eller utenfor i boder. Stands inne i magasinhallen har betongdekke. Vegger er av ubehandlet kryssfiner. Bodene ute står på grus. Størrelsene er som følgende:

  • Magasinhallen innvendig: Arealet har en dybde på 2,5 meter og koster fra kr 700 per m2. 

  • Magasinhallen utvendig langs vei: boder 3 x 3 meter og koster kr 3 950 per stk. Bodene kan settes sammen til større enheter.

Utstillingshall

I utstillingshallen tilbys stands under tak i plasthall. Stands i utstillingshallen har gressunderlag, bak– og sidevegger i ubehandlet sponplatevirke. Størrelsene varierer, med en minimumsstørrelse på 9m2. Standene har en dybde på 3 meter. Pris per m2 er kr 690.

I museumsbygningen

I museumsbygningen har vi noen plasser hvor størrelsen tilpasses den enkelte. Ønsker du plass inne i museumsbygningen, skriv dette i «andre kommentarer» i det digitale påmeldingsskjemaet. Kontakt arr.ansvarlig for pris . 

Påmeldingen blir registrert når registreringsskjema foreligger i utfylt og undertegnet stand. Påmeldingen er bindende og bekreftes ved faktura for innbetaling av påmeldingsavgift.

Standsleien faktureres ut i fra type og størrelse på standen.

Vi vil gjøre oppmerksom på at vi beregner merverdiavgift på påmeldingsavgift, standsleie og strøm.

Retningslinjer og informasjon

Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 2