Program og innhold 2018

Ikke vært på De nordiske jakt- og fiskedagene før? Mens du venter på årets program, kan du ta en titt på fjorårets for å få et inntrykk av hva vi tilbyr!

  • Programbladforside DNJFD 2018
    1/1

I 2018 kan vi friste med en god miks av gammelt og nytt. Vi satser videre på Innlandsfisketorget på Prestøya hvor det vil bli aktiviteter og foredrag. 

Ved Brannvakttårnet kan du møte skogens brannvoktere, som sammen med Sivilforsvaret og Midt-Hedmark brann og redning sprer viktig kunnskap, også til barn og unge. Fokus på brannforebyggende arbeid har aldri vært viktigere enn nå i disse tørre tider med knusktørre skoger. 

Foredrag blir det selvsagt også; Du kan følge et helt seminar om villsvin, lære mer om skrantesjuke på rein, høre om ørretjakt og gå på foreldrefiskeskolen – for å nevne noe.

Du kan møte Jens Kvernmo, som ble kåret til Årets villmarking og tildelt «Friluftslivprisen 2018». Han holder foredrag på lørdag og forteller om «Jakten på et vilt liv». Her vil et av stikkordene være «hvordan bruke motstand til din fordel?», noe som kan være viktig å lære for oss alle.

Høy kjendisfaktor og freske diskusjoner må påregnes ved bod og bål, kanskje på Skogbrukstunet eller Jakt- og fisketorget? Eller Knivtorget eller Mattorget, hvem vet. Innimellom kan du handle. Her er det fullt opp med utstillere, hvor mange av dem er nye.

Vi håper du benytter anledningen til å lære, treffe folk, handle og kose deg, i fine og faglige omgivelser på Norsk skogmuseum.

Velkommen!

Program De nordiske jakt- og fiskedager 2018: