<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=627284085362894&ev=PageView&noscript=1" />

Elverumsutstillingen 2022

Jakthundfolket har en naturlig møteplass på De nordiske jakt- og fiskedager. Elverumsutstillingen, nordens største jakthundutstilling, arrangeres hvert år lørdag under jakt- og fiskedagene, med valpeshow søndag.

Fra «Elverumsutstillingen» for jakthunder under de Nordiske jakt- og fiskedager på Norsk Skogmuseum i Elverum 13. august 2016. Bildet viser noen av hundeeierne i samtale med funksjonærene på konkurransearenaen, grassletta i friluftsmuseet på Prestøya.  Elverumsutstillingen er Norges største hundeutstilling, i 2016 med cirka 840 påmeldte hunder.  På dette bildet ser vi en del av de irske setterne som deltok i konkurransen. (Foto/Photo)
Hundeutstilling på Prestøya under De nordiske jakt- og fiskedager 2018 på Elverum. Elverumsutstillingen er norges største hundeutstilling, og er et fast innslag under jakt- og fiskedagene. (Foto/Photo)

Følg med på NJFF sine hjemmesider for mer informasjon om Elverumsutstillingen 2022. 

For de som stiller ut hund er det mulig å komme inn på området fra kl. 8.00 på utstillingsdagen. Hundeutstillingen finner sted på Prestøya.