Hopp til hovedinnhold

Natt på museene

Vi inviterer alle som våger til en en stemningsfull og uhyggelig kveldsvandring gjennom skog og tun på det mørke museumsområdet.

Norsk skogmuseum
31.okt. 2024
18.00 – 21.00

Vår eldgamle frykt for mørket og det ukjente får fritt spillerom denne kvelden. Figurer fra folketrua og historier fra virkeligheten danner grunnlaget for en opplevelsesrik fakkelløype gjennom begge museumsområdene.  

Inngang: Ordinær billett og årskort gjelder. Inngang fra begge museer. Forhåndssalg av billetter.

Hva skjuler seg der ute i mørket? Hva er det som lager de lange skyggene? Hvem er det som følger etter deg? Hva var den lyden?

Velkommen til en mystisk og uhyggelig vandring!


Viktig informasjon

Det kommer mange gjester til museene våre denne kvelden. For å sikre at opplevelsen blir best mulig for alle våre gjester ber vi deg om følgende:

  • Bruk lyset fra mobiltelefon eller hodelykt kun hvis du må. Vi bruker lys og mørke som viktige virkemidler denne kvelden og ønsker ikke at ditt lys skal ødelegge stemninga for andre gjester. Benytt anledningen til å føle på mørket. Blir du redd? Grip heller hånda til naboen enn å sette på lyset fra mobiltelefonen eller hodelykta. 
  • La andre gjester få gleden av å oppdage våre overraskelser selv. Vi har tidligere fått klager om at noen stadig vekk avslører hva som lurer rundt neste sving.
  • Når du har sett det som er å se - la andre få din plass. Gå videre for å unngå kødannelse. 
  • Lytt til beskjeder fra vakter og aktører.
  • 1/1
Museum24:Portal - 2024.05.28
Grunnstilsett-versjon: 2