Hopp til hovedinnhold

Opplevelser for grupper

Norsk skogmuseum har en rekke tilbud til grupper, både private og bedrifter. Omvisninger for et dypdykk i museets tematikk, eller kanskje det frister å bli kjent med museets tematikk gjennom en aktivitetsløype?

Spesielle opplevelser for din bedrift

Vi lager arrangementer for din bedrift.  Se forslag for ulike aktivitetsopplegg under, eller ta kontakt så vi kan skreddersy et tilbud til din bedrift!

En annerledes museumsopplevelse

Spennende bedriftstilbud utendørs

Aktivitetstilbud for bedrifter 

Noe for din bedrift? 

Mat og matkultur på museet

Gjennom skiftende tider har folk utviklet metoder for tilberedning av mat med skogen som energikilde for varme og smak. For grupper kan vi i sommerhalvåret tilby lammelår eller laks i kokegrop. Det kan være fullt måltid eller en smakebit. Kan gjerne kombineres med en omvisning i museets matutstilling «Med naturen på menyen». Ta kontakt for informasjon eller bestilling.

Omvisninger

Vi tilbyr opplevelsesrike, spennende og varierte omvisninger i våre utstillinger tilpasset de besøkendes behov. Her er det en unik mulighet for å oppleve våre utstillinger med en av våre kunnskapsrike formidlere. Bestill en omvisning i museet og få et lærerikt og flott minne som varer lenge.

Møte med minner- Et kulturtilbud for personer med demens

Vi inviterer til omvisning og samtale omkring minner fra tidligere i livet. Vi formidler igjennom historier, samtaler, sang og gjenstander. «Møte med minner» kan bidra til at personer med demens kan hente frem egne erindringer.

Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 2