<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=627284085362894&ev=PageView&noscript=1" />

Festspillutstilling 2020 med Johannes Borchgrevink Hansen og Marthe Karen Kampen

"Brødfjølsnotater, putetrekk og sengetepper"
1. august - 11. oktober.

Åpningsarrangement lørdag 1. august kl. 14.00

Under åpningsarrangementet kan du møte kunstnerne. Det blir musikalsk innslag ved Espen Nystog Aas fra Ungdomssymfonikerne og det serveres lette forfriskninger. Velkommen!

Marthe og Johannes bor og arbeider på Kampen i Eidskog, og er utdannet fra kunsthøgskolen i Oslo. De har over flere år hatt ulike utstillinger og utført store utsmykningsoppdrag sammen. Felles for arbeidene deres er et ekspressivt, barnlig uttrykk. På Norsk skogmuseum viser de tegning, tresnitt, tekstil og  tre større malerier de har samarbeidet om. Dette er første gang de viser arbeider laget som duo.

Med utganspunktet «Livet i skogen» har kunstnerne tatt for seg den hjemlige sfæren i kunsten sin. Med en serie dagbokliknende tegninger, et vevarbeid inspirert av husets tekstiler med tittelen «Drømmer i et hjem» og tre store malerier med inspirasjon fra Finnskogen og dens mystikk, vil kunstnerne invitere tilskuerne inn i en koloristisk og fabulerende utstilling. Familien, hjemmet og det nærliggende har vært interessant for kunstnerne nå, særlig de siste månedene når verden aldri har vært nærmere men også aldri så langt unna. Dette er kunst fra isolasjon i skogen.

  • Fellesbilde Hansen og Kampen (Foto/Photo)
    1/1
    Foto: kunstnerne

Utstillingen er åpen hver dag. Det er fri inngang til galleriet.