Multimedieutstilling med Ingunn Kyrkjebø

I perioden 20. februar t.o.m. 15. august vises utstillingen "Gjennom gjerdet" i museets 2. etasje

  • Bildet viser "Gjennom gjerdet" (Foto/Photo)
    1/1
    Bildet viser "Gjennom gjerdet" Ingunn Kyrkjebø

"Gjennom gjerdet" er en multimedial utstilling om trær, stengsler og ukuelig vekst gjennom hindre. Disse trærne har stille og langsomt beseiret både netting og piggtråd mennesker har satt opp som grenser. Mange av trærne gror så fast i ståltrådene at ingen etter hvert kan skille dem. Hvis et tre ikke klarer å dytte vekk et hinder, vil det sluke det, omfavne det, innlemme det. Det omformer seg nærmest til flytende form slik at ingenting lenger kan stoppe det. Denne sakte kampen og naturens evne til å komme gjennom våre stengsler er noe av det som formidles gjennom foto, film, lyd, tekst og installasjoner. 

Utstillingsåpning

Skulle vært i januar, så når et vindu plutselig åpner seg her i koronatidssonen, må en handle raskt. 

Derfor litt kort varsel på re-åpning av den multimediale utstillingen "Gjennom gjerdet."

Åpningen er klokken 14.00, lørdag 19. juni på Norsk skogmuseum.

For de som vil, møtes vi i resepsjonen på Skogmuseet kl. 13.15 og starter med utendørs Qigong blant gjerder og trær. Om et tre møter et hinder, omformer det seg nærmest til flytende form slik at ingenting lenger kan stoppe det. Qigong handler om flyt, og kan vi også bruke mykhet istedenfor hardhet for å forsere hindre, i og utenfor vår egen kropp?

Kl.14.00 serveres boblevann i 2 etasje, med en presentasjon om trærnes langsomme kamp, nerdete gjerdefacts og naturens evne til å komme gjennom våre stengsler. Dette formidles også selvsagt gjennom foto, film, lyd, tekst og installasjoner.

Påmelding til forpurret vernissage: Norsk.Skogmuseum.Booking@annomuseum.no.

Gi oss et vink om du tar del i Qigong- timen.