For utstillere

Ikke jakt- og fiskedager på tradisjonelt vis i 2021

Vi står fremdeles i en usikker og uforutsigbar tid, noe som gjør det svært utfordrende å planlegge sommerens store arrangementer. Dette betyr at vi dessverre heller ikke i år kan arrangere De nordiske jakt- og fiskedagene på tradisjonelt vis.

I 2021 blir det altså ikke et arrangement som vi er vant med, men i stedet for å stille oss i køen av alle som avlyser, velger vi å fokusere på det vi faktisk kan og skal få til i sommer. Vi planlegger en aktiv sommer med mange tradisjonelle jakt- og fiskedagsaktiviteter på museet. Den tradisjonelle hundeutstillingen, Elverumsutstillingen, planlegger vi å gjennomføre 14. – 15. august. Trinnene i gjenåpningsplanen av landet vårt avgjør hvilke størrelse og form utstillingen får. Organiseringen og antall hunder/eiere, øvrige bidragsytere og ikke minst antall publikum må settes ut fra dette. Vi vet det er flere begivenheter som vil skape liv i Elverum denne perioden – selvsagt tilpasset smittesituasjonen. Landsskytterstevnet jobber med et tilpasset arrangement, det planlegges aktiviteter i forbindelse med Elverumsdagene og Festspillene i Elverum. Vi hadde rekordbesøk i juli i fjor, og satser på det samme i år. Spådommer og markedsføring i reiselivet peker mot Norgesferie for de fleste, og vi vil legge til rette for en trygg, aktiv og opplevelsesrik museumssommer.

I tillegg til overnevnte jobber vi med å tilrettelegge en arena med handelsgate og stands på uteområdet vårt. Gi oss beskjed om det er noen av dere som ønsker å stå her noen dager/uker i løpet av sommeren og evt under hundeutstillingen. Ta også kontakt dersom dere har ideer eller ønsker om aktiviteter vi kan finne på sammen i løpet av sommeren!
Vi vil gå offentlig ut med våre planer for sommeren i løpet av neste uke.

Best hilsen

Stein Tore Andersen
Norsk skogmuseum

  • Stein Tore Andersen, arrangementsleder. Tlf.: 952 04 448