Åpen folkedialog: Pandemien – bra for naturen?

Vi inviterer til folkedialog torsdag 28. oktober kl. 18.00 i sentralhallen. Arrangementet er i regi av museet og Nansen Fredssenter og foregår på Norsk skogmuseum.

Vi snakker om naturen og oss, og her har du mulighet til å dele dine synspunkter. Har pandemien endret hvordan du tenker og handler i forhold til natur? Har koronaen vært bra for naturen?

Arrangementet åpner med en samtale mellom Knut Storberget og Christiane Seehausen fra Nansen Fredssenter.

  •  (Foto/Photo)
    1/1

Påmelding og enkel servering

Arrangementet er gratis og vi har plass til 50 deltakere. Send din påmelding til: ingvild.herberg@annomuseum.no 

En folkedialog er en arena der målet er å skape et trygt og ærlig samtaleklima hvor personlige erfaringer, følelser og tanker er velkommen. Her gjelder ikke de beste argumentene, de kjappeste kommentarene eller mest velformulerte setningene, men den enkeltes unike opplevelse. I en folkedialog kommer vi sammen for å lytte og lære uten å være nødt til å definere hva som er riktig eller galt, finne syndebukker eller helter, men sammen reflektere over det vi har opplevd. Kom som du er, her skal alle bli hørt og sett, uansett hva du står for, hvordan du ser ut eller hva du har på hjertet.

«Norge og korona» er et dialogprosjekt hvor Nansen Fredssenter samarbeider med ulike institusjoner over hele Norge for å gjennomføre fysiske folkemøter i lokalsamfunn. Prosjektet skal gi folk en mulighet til å stille spørsmål ved og reflektere rundt korona-pandemien, som viste seg å bli en nasjonal og verdensomfattende unntakstilstand.

Kom og bli med på en folkedialog om naturen i koronaens tid!

Gratis- åpent for alle- enkel servering


Påmelding: ingvild.herberg@annomuseum.no