Fluefiskedagene 2020

Lørdag 9. og søndag 10. mai arrangeres Fluefiskedagene på Norsk skogmuseum, Elverum, for tiende året på rad. Arrangementet er et samarbeid mellom Norsk skogmuseum og NJFF-Hedmark.

  • Roy Peistorpet demonstrerer fluefisketeknikker for publikum i Elveparken under De nordiske jakt- og fiskedager 2014.
    Roy Peistorpet demonstrerer fluefisketeknikker for publikum i Elveparken under De nordiske jakt- og fiskedager 2014. Bård Løken/ Norsk Skogmuseum

Lørdag 9. og søndag 10. mai 2020 arrangeres Fluefiskedagene på Norsk Skogmuseum, Elverum for ellevte året på rad. Med på laget er NJFF – Hedmark.

Vi har et mer innholdsrikt program enn noen gang, og dagene vil fylles med aktiviteter som passer for både familien, nybegynneren og de fortapte nerder. Et bredt spekter av aktiviteter, stands og et variert programinnhold med gode faglige innslag, skal sørge for at det er noe for alle. Fluebindetorg med hele 20 fluebindere, foredrag, kastedemoer, bruktsalg, insektlære og kurs/workshops står på programmet.

Rekruttering er et stikkord og vi vil ha mange aktiviteter for barn disse dagene. «Fiskesti» med praktiske oppgaver, lære om fisken og dens byttedyr, fluebinding, fluekasting og tegneverksted er noen av aktivitetene barna kan delta på.

Mer info om programmet kommer etterhvert. 

Ønsker du å selge noe? Lever det til museet i forbindelse  bruktmarkedet disse dagene. Husk å merk med  navn, tlf.nr og pris. Her kan du gratis selge brukt fiske- og friluftsutstyr. Ta med deg den gamle stanga eller primusen og få den omsatt i klingende mynt, eller se om du kan gjøre et kupp og få deg "nytt" utstyr til en rimelig penge.

For mer info ta gjerne kontakt!

  • Vulgata
    1/1
    Døgnflua vulgata sammen med en fiskeflueimitasjon Bård Løken

Vanlig inngangsbillett og årskort gjelder.