Fluefiskedagene 2019

Lørdag 4. og søndag 5. mai arrangeres Fluefiskedagene på Norsk skogmuseum, Elverum, for tiende året på rad. Arrangementet er et samarbeid mellom Norsk skogmuseum og NJFF-Hedmark.

  • Roy Peistorpet demonstrerer fluefisketeknikker for publikum i Elveparken under De nordiske jakt- og fiskedager 2014.
    Roy Peistorpet demonstrerer fluefisketeknikker for publikum i Elveparken under De nordiske jakt- og fiskedager 2014. Bård Løken/ Norsk Skogmuseum

FLUEFISKEDAGENE 2019

4. – 5. mai på Norsk Skogmuseum, Elverum

Lørdag 4. og søndag 5. mai 2019 arrangeres Fluefiskedagene på Norsk Skogmuseum, Elverum for tiende året på rad. Med på laget er NJFF – Hedmark.

Vi har et mer innholdsrikt program enn noen gang, og dagene vil fylles med aktiviteter som passer for både familien, nybegynneren og de fortapte nerder. Et bredt spekter av aktiviteter, stands og et variert programinnhold med gode faglige innslag, skal sørge for at det er noe for alle. Fluebindetorg med hele 20 fluebindere, foredrag, kastedemoer, bruktsalg, insektlære og kurs/workshops står på programmet.

Rekruttering er et stikkord og vi vil ha mange aktiviteter for barn disse dagene. «Fiskesti» med praktiske oppgaver, lære om fisken og dens byttedyr, fluebinding, fluekasting og tegneverksted er noen av aktivitetene barna kan delta på.

  • Vulgata
    1/1
    Døgnflua vulgata sammen med en fiskeflueimitasjon Bård Løken

Vanlig inngangsbillett og årskort gjelder.