<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=627284085362894&ev=PageView&noscript=1" />
Fisking ved fiskedammen på Prestøya under De nordiske jakt- og fiskedager 2018 på Norsk skogmuseum. Fluefiske. Instruktør Tore L. Rydgren håver en ørret for Nikolai Papadopoulos. (Foto/Photo)

VELKOMMEN TIL

De nordiske jakt- og fiskedagene

11. - 14. august 2022

Åpningstider uke 32

Torsdag - fredag 10.00- 18.00
Lørdag 09.00-18.00
Søndag 10.00-17.00

Før du besøker oss

Stein Tore Andersen viser ei jente hvordan man spikker ei pil under Skog og Vann på Norsk Skogmuseum 9/6 2016 (Foto/Photo)

Ta med familien på museet!

Treskulpturen som er det sentrale elementet i Norsk Skogmuseums utstilling «Det fantastiske treet», fotografert i ferdigstillingsfasen i desember 2015. Utstillingen er plassert i atriet som ligger sentralt i den delen av museumsbygningen som ble reist tidlig i 1990-åra.  Her – under et pyramideformet glasstak – har kunstneren Kevin Iris med god bistand fra Geir Roger Børresen og Kjell Arne Grøtbekklien reist en cirka 7,5 meter høy treskulptur med jernkjerne, men med påviklete aluminiumrør med fiberoptiske kabler.  Treet skal brukes til å formidle trærnes biologi, med transport av vann og mineraler fra bakken og oppover, og fotosynteseprodukter fra bladene og nedover.  Designeren Nick Stevens har produsert blader og blomster av «intelligent metall», som skal kunne skifte farge og åpne og lukke seg, slik slike plantedeler i naturen gjør i takt med vekslende lysimpulser.  Nederst til høyre i bildeflata ser vi en glassvegg foran et av galleriene i utstillingsrommet.  Denne veggen er formet som et lysende tverresnitt av cellestrukturen i et blad. (Foto/Photo)

Hva kan jeg se på museet?

 (Foto/Photo)

Kunstgalleriet

Festspillutstilling 2022 med Ingeborg Stana

 (Foto/Photo)

Natt på museum i eksklusiv koie

Våpen fra 1500-tallet (Foto/Photo)

Våre samlinger

Søk etter gjenstander og foto på Digitalt museum

 (Foto/Photo)

Smakfulle måltid med Glommautsikt

 (Foto/Photo)

Konferanse eller selskap?

Se våre flotte lokaler! 
Maten leveres av spisestedet Forstmann