Slik finner du oss

Norsk Skogmuseum ligger i Elverum, nærmere bestemt på østsiden av Glomma litt sør for byen. Du finner oss langs riksvei 2, og vi har adresse Solørveien 151 i Elverum.

Kjøreavstander

Elverum Skysstasjon 2,5 km (ca 4 min)
Hamar 30 km (ca 30 min)
Oslo 139 km (ca 1 t og 38 min)
Lillehammer 90 km (ca 1 t og 17 min)
Gjøvik 85 km (ca 1 t og 19 min)
Trysil  73 km (ca 1 t og 8 min)
Kongsvinger  94 km (1 t og 30 min)

Vi har rikelig med parkeringsplasser for våre besøkende.


Kollektivtransport

For tilreisende er det mulig å velge mellom ulike kollektivtilbud. Sjekk hos den enkelte tilbyder for oppdatert informasjon om det aktuelle rutetilbudet. Det går tog både fra Trondheim, Oslo og Hamar som stopper på Elverum skysstasjon. Elverum har god bussforbindelse med både Kongsvinger og Trysil , og det er også en del avganger med Elverumsekspressen og Trysilbussen på strekningen Oslo-Elverum. Alle busser og tog stopper på skysstasjonen i Elverum, som har adresse Jernbanegata 11, 2406 Elverum. 
Bruk ruteplanleggeren til Hedmark trafikk for å finne bussavganger mellom holdeplassene "Elverum skysstasjon" og "Skogmuseet". Alternativt kan du gå via Glomdalsmuseet. Vi anbefaler fellesbillett for Glomdalsmuseet og Norsk Skogmuseum. Kommer du med Timesekspressen fra Kongsvinger stopper bussen rett ved museet på holdeplassen "Skogmuseet".


God tur!