Matservering på De nordiske jakt- og fiskedagene

Under De nordiske jakt- og fiskedagene finner du en rekke spisesteder på museets område. Her er det noe for alle!

  • Servering ved Skogvokterboligen under De nordiske jakt- og fiskedager 2014.
    1/1
    Servering ved Skogvokterboligen under De nordiske jakt- og fiskedager 2014. Bård Løken/ Norsk Skogmuseum

På Prestøya kan du prøve vår varmrøkte røye, røkt på einer. Her serves det også tradisjonell flesk og motti, samt den spennende nykommeren elg-gulasj. Til dessert serveres det lune bær. På Prestøya, finner du også Fossekallen, der er det sitteplasser og servering av blant annet vafler, pølser, elgburgere og mineralvann.

På Innlandsfisketorget serveres det mat med ferskvannsfisk som hovedingrediens. 

Ute i paviljongen holder Kokkelauget til. Her serveres det blant annet mat tilberedt i kokegrop.

Kiwanisgrillen borte ved Gamle Sanne serverer hamburgere og pølser. Inntektene går til den ideelle organisasjonen Kiwanis. 

I Skogvokterboligen kan du kjøpe traktorvaffel med is og vanlige vafler med syltetøy eller brunost. Nytt av året er glutenfrie vafler.

Det er også flere kiosker rundt om på området, som serverer blant annet pølser, kaffe og mineralvann.

Ønsker du å trekke deg litt tilbake er spisestedet Forstmann et godt alternativ. Her kan du nyte lunsjretter, a la carte meny og bakverk, alt med panoramautsikt mot Glomma. Forstmann har også flere stands som tilbyr mat og drikke.

Har du lyst på en liten spasertur, kan du ta turen over til Glomdalsmuseet hvor det også er åpen café som serverer mat, drikke og bakverk.